Afspraak

Bij Dental Care East & West kunt u terecht op afspraak. Onze patiënten kunnen binnen 1 werkdag terecht voor een controle.
Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of behandeling noodzakelijk is.

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit. Of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.

Uw eerste bezoek

Als u onze kliniek voor de eerste keer bezoekt vragen wij altijd naar uw verzekeringspasje en uw identiteitsbewijs of paspoort. U neemt plaats in onze gezellige wachtkamer en ondertussen kunt u een kopje koffie of thee nemen. De assistente zal u komen halen als u aan de beurt bent. U maakt kennis met de tandarts en er worden (indien nodig) röntgen foto’s genomen.

Tijdens het eerste bezoek zal aan de hand van de door u ingevulde vragenlijsten met u gesproken worden over uw wensen en verwachtingen.

Wij zullen met u de door u ingevulde medische vragenlijst bespreken.
De tandheelkundige gegevens plus röntgenfoto’s van uw vorige tandarts kunt u van te voren op (laten) sturen, het liefst per email (info@dcew.nl).
U kunt ze eventueel ook meenemen (liefst digitaal).
Aan de hand van het onderzoek en de foto’s zullen wij u zo duidelijk mogelijk informeren over de toestand van uw gebit. Samen kijken we naar de foto’s en de tandarts zal met een spiegeltje in uw mond kijken. Afhankelijk van onze bevindingen en uw wensen kan een behandelplan worden opgesteld. U krijgt een begroting mee waarmee u naar de verzekering kunt gaan om te kijken wat u van de gehele behandeling vergoedt krijgt of u laat dit door ons doen. Wij vinden het van groot belang dat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Voor uw eerste intake zullen de kosten in de meeste gevallen € 97,52 per persoon bedragen;
de verrichtingencodes die aan u berekend zullen worden zijn:

  • C002 – Consult voor een periodieke controle          ( € 23,45)
  • X21 –    Maken en beoordelen kaakoverzichtsfoto  ( € 74,07)
  • (prijzen 2022)

Heeft u nog vragen belt u ons dan ( 020 66 81 444 ) of mailt u ons info@dcew.nl