Thuis bleken

Home-bleach methode

Deze methode kan gebruikt worden als aanvulling op de hiervoor beschreven Zoom-methode of om terugval in wittinten te reduceren. Bij de home-bleach methode worden er afdrukken van uw tanden gemaakt waarmee het tandtechnisch laboratorium een goed passende, dunne “bleeklepel’ (hoesje om de tanden) maakt. Na ongeveer 1 week komt u bij ons terug en worden de “bleeklepels” gepast en geven wij uitleg over het zelf thuis aanbrengen van de bleekgel en krijgt u strikte eet- en drinkregels mee. U draagt de “bleeklepels” met de bleekgel gedurende 14 dagen 6 uur per etmaal (meestal ’s nachts). Indien uw tanden en kiezen (tijdelijk) wat gevoelig zijn, mag u een aantal dagen ‘rust’ nemen om daarna de procedure af te maken.

Heeft u nog vragen over onze bleekmethoden, dan kunt u altijd bij ons terecht voor uitgebreide voorlichting, foldermateriaal en een begroting

Beide bleekmethodes zijn uitgebreid getest en uit onderzoeksgegevens en klinische studies is gebleken dat ze volledig veilig zijn. Desondanks kan er tijdens het bleken gevoeligheid ontstaan. Dit is van tijdelijke aard, en kan soms enkele dagen aanhouden.

bleken1

bleken2

bleken3

bleken5

bleken4

bleken6

bleken7