Betalen

De rekening

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld.

Betalen

In onze praktijk dient u direct af te rekenen indien u geen aanvullende tandartsverzekering heeft. U kunt het liefst per PIN betalen. Creditcard accepteren wij niet.

U kunt ook voor uw behandeling via Paypal betalen. Geef dit minimaal 2 dagen van te voren door aan de balie (balie@dcew.nl) en wij zullen u een betaalverzoek sturen via Paypal.

Wat betekent dit voor u?

De nota van onze behandeling of verrichting ontvangt u van ons. In sommige gevallen wordt een nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een (rest)nota voor de kosten die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed.

Op tijd betalen

Vergeet niet om op tijd uw nota te betalen. Dit scheelt u geld en veel ergernis. Wij hanteren een betalingstermijn van 7 dagen na notadatum.

Vragen over uw nota?

Heeft u vragen over uw nota? Op veel vragen vindt u hier al antwoord. Staat uw vraag hier niet tussen, belt u dan aan bij met ons op 020-6681444.

Contactgegevens debiteurenbeheer

Website: www.dcew.nl
E-mail: info@dcew.nl
Bereikbaar op werkdagen van 10:00 – 13:00 uur.
Telefoon algemene vragen: 020-6681444