Ons team

Dental Care East & West werkt met teamleden die ieder een eigen functie vervullen. Zo kunnen wij u alle tandheelkundige zorg verlenen. In onze praktijk wordt u, in principe, door een vaste behandelaar geholpen.

Voor specifieke informatie kunt u altijd contact met ons opnemen

Mw. drs. Zainab Ait Omar, tandarts
BIG nr. 59921642802

Mw. drs. Sumaira Iqbal, tandarts
BIG nr. 59922559402

Mijn naam is Sumaira Iqbal. Ik ben sinds 2016 werkzaam als algemeen praktiserende tandarts.  Ik heb mij tijdens de studie gespecialiseerd in de kindertandheelkunde. Ik wil mij in de toekomst verder specialiseren in de implantologie. Daarnaast vind ik het belangrijk om regelmatig cursussen te volgen om de zorg en kwaliteit te blijven waarborgen van patienten. Ik vind het belangrijk dat patienten met een tevreden gevoel naar huis gaan.

Mw. drs. Emine Özogul, tandarts
BIG-nr.: 79926912102

Dhr. drs. Osamah Alhaidar, tandarts
BIG nr.: 39918093102

Ik ben Osamah en werk nu al 6 jaren bij Dental Care East & West. Mijn opleiding bij ACTA heb ik in 2018 afgerond en ik vind werken in de Mondzorg geweldig. Mijn voorkeur gaat uit naar Endodontie en naar meer ingewikkelde cases. Naast Dental Care East & West werk ik nog in Utrecht in een andere praktijk. Hebt u een probleem met uw gebit en komt u er niet uit? Kom dan voor een consult en laten wij samen ernaar kijken.

Mw.Tülin Türkmen, mondhygiëniste in opleiding

Mijn naam is Tülin Türkmen en ik volg de opleiding Mondzorgkunde aan de Hogeschool InHolland te Amsterdam. Ik wil in de toekomst graag het beroep van de mondhygiënist uitoefenen. Ik vind het belangrijk en ook prettig om anderen te helpen. Bovendien spreekt het gebit mij heel erg aan, een goed gebit is namelijk als een visitekaartje voor het gezicht. Problemen met het gebit kunnen er soms voor zorgen dat patiënten minder zelfvertrouwen hebben als het gaat om hun uiterlijk. Als ik daar een verschil bij kan maken, lijkt me dat een mooie beleving

Mw. Anviera Joemman, directeur

Ik ben Anviera, getrouwd en 2 prachtige kinderen. Inmiddels werk ik al bijna 10 jaar in de Mondzorg en sinds kort als praktijkhouder. Ik vind mijn werk heel leuk omdat elke patiënt weer anders is. Wij streven naar een praktijk waar Kwaliteit en Service altijd voorop staat. Hierbij word ik ondersteund door professionals zowel intern als extern. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat al mijn patiënten doelmatig geholpen worden in een sfeer dat vertrouwen en rust uitstraalt.

Karima el Hamami, gediplomeerd tandartsassistente

Mijn naam is Karima en ik werk sinds 2016 bij Dental Care East & West. Ik heb de opleiding tandartsassistente met diploma afgerond te Regio College Zaandam. 2020-2022 wil ik mij inzetten om meer kennis en kunde te vergaren om door te kunnen groeien naar preventieassistente. Naast mijn werk bij Dental Care East & West werk ik nog bij een andere tandartspraktijk.

Noor Ul-Ain Nisar, frontdesk medewerkster

Mijn naam is Noor Ul-ain (Aina) en momenteel volg ik de opleiding Management en hiervoor heb ik al stage gelopen bij Dental Care East & West. Voor een korte mag ik weer bij Dental Care East & West werken om mijn management vaardigheden te vergroten onder het toeziend oog van de directeur. Straks wil ik iets met management en tandheelkunde gaan doen dus alle ervaring is welkom. Ik ben de aanspreekpunt voor u als u de praktijk binnen komt lopen. Tot snel!

Yosan Abera
Stagiair tandartsassistente

Ik ben Yosan Abera en ik volg de opleiding tot tandartsassistente bij ROC. Ik vindt het super leuk om mensen te helpen en het is mijn passie ook. Tandartsassistente zijn is mijn droom en wie weet studeer ik straks door naar het HBO voor mondzorgkunde. Ik heb het altijd al heel al leuk gevonden om mensen te helpen en heb daarom de nodige ervaringen opgedaan bij verschillende verzorgingshuizen. Ik hou van reizen en zwemmen en soms kook ik ook.

Nilab Zeynal,
Stagiair tandartsassistente

Mijn naam is Nilab en ik ben 28 jaar jong, gelukkig getrouwd en heb 2 prachtige kinderen. Ik studeer voor tandartsassistente bij Capabel te Rotterdam. Mijn opleiding duurt 15 maanden en na deze opleiding wil ik graag verder studeren voor preventie assistent. Ik hecht veel waarde aan schoon, mooie en gezonde tanden en ik hoop u snel te mogen zien in de praktijk.

Emel Celik,
Stagiair tandartsassistente

Mijn naam is Emel Celik en ik volg de opleiding Tandartsassistente. Op dit moment zit ik in het 3e leerjaar te Regio College Zaandam. Ik ben erg leergierig, sociaal en gemotiveerd. Nadat ik mijn ervaring heb opgedaan binnen de praktijk, wil ik graag verder studeren als Mondhygiëniste/Preventieassistente. Ik vind het belangrijk dat patiënten met een goed gevoel naar huis gaan.

Ahmed Haggag,
Stagiaire tandartsassistent

[wij werken momenteel aan dit kolom, kom over 24 uren terug om het resultaat te bekijken]