Ons team

Dental Care East & West;werkt met teamleden die ieder een eigen functie vervullen. Zo kunnen wij u alle tandheelkundige zorg verlenen. In onze praktijk wordt u, in principe, door een vaste behandelaar geholpen.

Voor specifieke informatie kunt u altijd contact met ons opnemen

team1

Daria Muchowicz, tandarts
BIG nr. 49915539302

Farah Eslami

Farah Eslami, tandarts
BIG nr. 69924811602

Mijn naam is Farah Eslami, 29 jaar en woonachtig in Amsterdam. Sinds mijn zesde levensjaar droomde ik er al van om tandarts te worden. Helaas werd ik niet direct toegelaten tot de studie Tandheelkunde maar duurde dit een aantal jaar. In de tussentijd heb ik mijn bachelor in Rechtsgeleerdheid behaald en in 2015 tevens mijn master in Gezondheidsrecht behaald, beiden aan de UvA. In de toekomst hoop ik dit te combineren met Tandheelkunde. Voor jou als patiënt bied ik graag een luisterend oor voor al je klachten en wensen, heb ik veel geduld en doe ik mijn best om ervaren te worden als een lieve tandarts!

Leentje Schade, tandarts
BIG nr. 29066805602

Zainab Ait Omar, tandarts
BIG nr. 59921642802

Anviera Joemman
Algemeen directeur

Ik ben Anviera, getrouwd en 2 prachtige kinderen. Inmiddels werk ik al bijna 10 jaar in de Mondzorg en sinds kort als praktijkhouder. Ik vind mijn werk heel leuk omdat elke patiënt weer anders is. Wij streven naar een praktijk waar Kwaliteit en Service altijd voorop staat. Hierbij word ik ondersteund door professionals zowel intern als extern. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat al mijn patiënten doelmatig geholpen worden in een sfeer dat vertrouwen en rust uitstraalt.

Tülin Türkmen

Ik ben Tülin Türkmen, 21 jaar oud en ben woonachtig in Amsterdam. Ik studeer de opleiding Mondzorgkunde aan de Hogeschool InHolland Amsterdam. Ik wil in de toekomst graag het beroep van de mondhygiënist uitoefenen. Ik vind het belangrijk en ook prettig om anderen te helpen. Bovendien spreekt het gebit mij heel erg aan, een goed gebit is namelijk als een visitekaartje voor het gezicht. Problemen met het gebit kunnen er soms voor zorgen dat patiënten minder zelfvertrouwen hebben als het gaat om hun uiterlijk. Als ik daar een verschil bij kan maken, lijkt me dat een mooie beleving

Sumaira Iqbal

Mijn naam is Sumaira Iqbal. Ik ben sinds 2016 werkzaam als algemeen praktiserende tandarts.  Ik heb mij tijdens de studie gespecialiseerd in de kindertandheelkunde. Ik wil mij in de toekomst verder specialiseren in de implantologie. Daarnaast vind ik het belangrijk om regelmatig cursussen te volgen om de zorg en kwaliteit te blijven waarborgen van patienten. Ik vind het belangrijk dat patienten met een tevreden gevoel naar huis gaan. Mijn taak als tandarts is om de mondgezondheid van patienten, zowel jong als oud te verbeteren. Ik vind mijn vakgebied hierdoor ook erg leuk omdat het afwisselend is. Ik draag graag bij aan het behouden van een gezond gebit.

Rumeysa Ciminli, stagiaire
Mijn naam is Rumeysa Ciminli en ik ben 16 jaar oud. Ik studeer tandartsassistente niveau 4 op het MBO. Ik loop nu met succes stage bij Dental Care East & West. Nadat ik mijn studie heb afgerond zou ik graag verder willen studeren naar het HBO Mondzorgkunde. Mijn belangrijkste doel is in de praktijk patiënten heel goed kunnen helpen en blij maken met haar/zijn gebit

Sania Mazhar, stagiaire
Mijn naam is Sania Mazhar en ik ben 17 jaar oud en mijn hobby’s zijn winkelen en voetballen.
Ik volg de opleiding Administratief medewerkster bij ROC van Amsterdam en ik zit nu in mijn 2e jaar van het MBO. Om mijn opleiding af te ronden moet ik 4 dagen in de week stagelopen en 1 dag per week naar school gaan. Alles wat te maken heeft met de administratieve beroepen voer ik hier in de praktijk uit. Ik heb leuke collega’s die heel erg behulpzaam en vriendelijk zijn en ik heb het heel erg naar me zin hier.

Houssnia Haddou
Ik ben Houssnia Haddou 29 jaar en volg de opleiding tandartsassistente. Ik loop stage op de dinsdagen en maandagen. Zelf ben ik woonachtig in Amsterdam- Oost en wil ik hier graag ook deelnemen om patiënten te helpen. Na het afronden van deze opleiding wil ik veder studeren tot mondzorgkunde. Verder vind ik het werk heel erg leuk en vooral het samenwerken als een team is super.

Karima el Hamami

Ik ben Karima el Hamami 33 jaar en woonachtig in Amsterdam.
In 2014 heb ik mijn studie pedagogische medewerker/ leidster volledig afgerond.
Dit werk heb ik met alle plezier een aantal jaar gedaan. Het was voor mij een indrukwekkende ervaring om met kinderen te mogen werken.
Sinds 2016 heb ik toch maar voor mezelf besloten een andere opleiding te volgen. Ik volg nu een BBL-opleiding Tandartsassistente.
Kom gerust langs in de praktijk voor een kopje koffie om verder kennis te maken.

Ex-werknemers:

 • Manpreet Kour
 • Khatija Ismai
 • Tasnim el Makhloufi
 • Khalid Amezguioi
 • Renu Punnakan
 • Osamah Alhaider
 • Christina Psimma
 • Anaïris Sumter
 • Mw. Youssra Salhi
 • Lamyae Zemouri
 • Rosario Mulero Fernandéz, BIG nr. 79920281602
 • Latifa Mariam Abdoelaziz
 • Nasser Alam