Ons team

Dental Care East & West;werkt met teamleden die ieder een eigen functie vervullen. Zo kunnen wij u alle tandheelkundige zorg verlenen. In onze praktijk wordt u, in principe, door een vaste behandelaar geholpen.

Voor specifieke informatie kunt u altijd contact met ons opnemen

team1

Daria Muchowicz, tandarts
BIG nr. 49915539302

Farah Eslami

Farah Eslami, tandarts
BIG nr. 69924811602

Mijn naam is Farah Eslami, 29 jaar en woonachtig in Amsterdam. Sinds mijn zesde levensjaar droomde ik er al van om tandarts te worden. Helaas werd ik niet direct toegelaten tot de studie Tandheelkunde maar duurde dit een aantal jaar. In de tussentijd heb ik mijn bachelor in Rechtsgeleerdheid behaald en in 2015 tevens mijn master in Gezondheidsrecht behaald, beiden aan de UvA. In de toekomst hoop ik dit te combineren met Tandheelkunde. Voor jou als patiënt bied ik graag een luisterend oor voor al je klachten en wensen, heb ik veel geduld en doe ik mijn best om ervaren te worden als een lieve tandarts!

Leentje Schade, tandarts
BIG nr. 29066805602

Mw. drs. Zainab Ait Omar, tandarts
BIG nr. 59921642802

Mw. Anviera Joemman, directeur
Algemeen directeur

Ik ben Anviera, getrouwd en 2 prachtige kinderen. Inmiddels werk ik al bijna 10 jaar in de Mondzorg en sinds kort als praktijkhouder. Ik vind mijn werk heel leuk omdat elke patiënt weer anders is. Wij streven naar een praktijk waar Kwaliteit en Service altijd voorop staat. Hierbij word ik ondersteund door professionals zowel intern als extern. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat al mijn patiënten doelmatig geholpen worden in een sfeer dat vertrouwen en rust uitstraalt.

Mw.Tülin Türkmen, mondhygiëniste in opleiding

Ik ben Tülin Türkmen en ik volg de opleiding Mondzorgkunde aan de Hogeschool InHolland te Amsterdam. Ik wil in de toekomst graag het beroep van de mondhygiënist uitoefenen. Ik vind het belangrijk en ook prettig om anderen te helpen. Bovendien spreekt het gebit mij heel erg aan, een goed gebit is namelijk als een visitekaartje voor het gezicht. Problemen met het gebit kunnen er soms voor zorgen dat patiënten minder zelfvertrouwen hebben als het gaat om hun uiterlijk. Als ik daar een verschil bij kan maken, lijkt me dat een mooie beleving

Mw. drs. Sumaira Iqbal, tandarts
BIG nr. 59922559402

Mijn naam is Sumaira Iqbal. Ik ben sinds 2016 werkzaam als algemeen praktiserende tandarts.  Ik heb mij tijdens de studie gespecialiseerd in de kindertandheelkunde. Ik wil mij in de toekomst verder specialiseren in de implantologie. Daarnaast vind ik het belangrijk om regelmatig cursussen te volgen om de zorg en kwaliteit te blijven waarborgen van patienten. Ik vind het belangrijk dat patienten met een tevreden gevoel naar huis gaan. Mijn taak als tandarts is om de mondgezondheid van patienten, zowel jong als oud te verbeteren. Ik vind mijn vakgebied hierdoor ook erg leuk omdat het afwisselend is. Ik draag graag bij aan het behouden van een gezond gebit.

Dhr. Muaz Swaid, 

 

 

 

Hallo, ik ben Muaz en sinds kort werk ik bij Dental Care East & West en het bevalt mij heel goed. Ik heb in veel tandartspraktijken gewerkt zowel in Nederland als buiten Nederland en hier voel ik mij echt op mijn plek.