Ons team

Dental Care East & West werkt met teamleden die ieder een eigen functie vervullen. Zo kunnen wij u alle tandheelkundige zorg verlenen. In onze praktijk wordt u, in principe, door een vaste behandelaar geholpen.

Voor specifieke informatie kunt u altijd contact met ons opnemen

Mw. drs. Zainab Ait Omar, tandarts
BIG nr. 59921642802

Zainab is een heel vriendelijke tandarts die haar vak goed begrijpt en altijd professioneel te werk gaat. Zainab heeft jaren ervaring in de tandheelkunde en werkt met plezier. Zainab werkt voorlopig alleen op de woensdagen.

Vacature open voor een tandarts voor op de maandagen
BIG nr. 

Wij zijn opzoek naar een tandarts voor op de maandagen. Heb jij zin om in een leuke en ervaren team te werken?
Neem vandaag nog contact met ons op voor een gesprek. Je kunt mailen naar info@dcew.nl

Mw. drs. Tülay Aktasli, tandarts
BIG-nr.: 89912511302

Tandarts Tülay versterkt ons team sinds oktober 2020. Tülay heeft meer dan 10 jaren ervaring in haar vak en bij haar kunt u voor alle algemene behandelingen terecht.

Dhr. drs. Osamah Alhaidar, tandarts
BIG nr.: 39918093102

Ik ben Osamah en werk nu al 6 jaren bij Dental Care East & West. Mijn opleiding bij ACTA heb ik in 2018 afgerond en ik vind werken in de Mondzorg geweldig. Mijn voorkeur gaat uit naar Endodontie en naar meer ingewikkelde cases. Naast Dental Care East & West werk ik nog in Utrecht in een andere praktijk. Hebt u een probleem met uw gebit en komt u er niet uit? Kom dan voor een consult en laten wij samen ernaar kijken.

Mw. Anviera Joemman, directeur

Ik ben Anviera, getrouwd en 2 prachtige kinderen. Inmiddels werk ik al bijna 10 jaar in de Mondzorg en sinds kort als praktijkhouder. Ik vind mijn werk heel leuk omdat elke patiënt weer anders is. Wij streven naar een praktijk waar Kwaliteit en Service altijd voorop staat. Hierbij word ik ondersteund door professionals zowel intern als extern. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat al mijn patiënten doelmatig geholpen worden in een sfeer dat vertrouwen en rust uitstraalt.

Karima el Hamami, gediplomeerd tandartsassistente

Mijn naam is Karima en ik werk sinds 2016 bij Dental Care East & West. Ik heb de opleiding tandartsassistente met diploma afgerond te Regio College Zaandam. 2020-2022 wil ik mij inzetten om meer kennis en kunde te vergaren om door te kunnen groeien naar preventieassistente. Naast mijn werk bij Dental Care East & West werk ik nog bij een andere tandartspraktijk.

Noor Ul-Ain Nisar, frontdesk medewerkster

Mijn naam is Noor Ul-ain (Aina) en momenteel volg ik de opleiding Management en hiervoor heb ik al stage gelopen bij Dental Care East & West. Voor een korte mag ik weer bij Dental Care East & West werken om mijn management vaardigheden te vergroten onder het toeziend oog van de directeur. Straks wil ik iets met management en tandheelkunde gaan doen dus alle ervaring is welkom. Ik ben de aanspreekpunt voor u als u de praktijk binnen komt lopen. Tot snel!

Yosan Abera,
tandartsassistente

Ik ben Yosan Abera en sinds kort versterk ik het team van Dental Care East en West als tandartsassistente. Ik vindt het super leuk om mensen te helpen en het is mijn passie ook. Tandartsassistente zijn is mijn droom en wie weet studeer ik straks door naar het HBO voor mondzorgkunde. Ik heb het altijd al heel al leuk gevonden om mensen te helpen en heb daarom de nodige ervaringen opgedaan bij verschillende verzorgingshuizen. Ik hou van reizen en zwemmen en soms kook ik ook.

Nouria Marrabou,
Secretariaat en Receptie

Mijn naam is Nouria Marrabou en ik volg de opleiding Medewerker Secretariaat en Receptie. Ik ben een leergierig persoon en ik hoop dat ik bij Dental Care East & West meer kennis en werkervaring kan opdoen.