Ons team

Dental Care East & West werkt met teamleden die ieder een eigen functie vervullen. Zo kunnen wij u alle tandheelkundige zorg verlenen. In onze praktijk wordt u, in principe, door een vaste behandelaar geholpen.

Voor specifieke informatie kunt u altijd contact met ons opnemen

Mw. drs. Zainab Ait Omar,
Tandarts

BIG nr. 59921642802

Zainab is een heel vriendelijke tandarts die haar vak goed begrijpt en altijd professioneel te werk gaat. Zainab heeft meer dan 9  jaren ervaring in de tandheelkunde en werkt met plezier. Zainab werkt voorlopig alleen op de woensdagen. Zainab doet ook lachgas behandelingen.

Dhr. Muaz Swaid,
Tandarts voor orthodontie

BIG nr. 19924544602

Muaz is een tandarts die graag met orthodontie bezig houdt en dan ook het liefst met onzichtbare beugels. Hiermee heeft Muaz heel veel ervaring en hij heeft ook de nodige kennis hiervoor opgedaan bij gerenommeerde bedrijven en instituten. Hiernaast doet Muaz ook de gebruikelijke tandarts behandelingen zoals wortelkanaalbehandelingen en vullingen enzovoort. Muaz heeft meer dan 6 jaren ervaring als tandarts.

Mw. drs. Tülay Aktasli,
Tandarts

BIG nr.: 89912511302

Tandarts Tülay versterkt ons team sinds oktober 2020. Tülay heeft meer dan 10 jaren ervaring in haar vak en bij haar kunt u voor alle algemene behandelingen terecht.

Mimi

Umsaad Nafi Hossein (Mimi),
Mondhygiëniste

Mijn roepnaam is Mimi en ik ben mondhygiëniste en sinds kort versterk ik het professionele behandelteam van team van Dental Care East.
Met meer dan 2 jaar werkervaring in tandheelkundige klinieken internationaal o.a. in Spanje en London, beschouw ik mezelf als een professional in mijn vak. Bij Dental Care East en West ben ik de vaste mondhygiëniste en bij mij kunt u terecht voor mondhygiëne en andere preventieve behandelingen. Ik spreek ook Spaans, Engels, Italiaans, Basque en Arabisch.

Mw. Anviera Joemman,
Directeur

Ik ben Anviera, getrouwd en 2 prachtige kinderen. Inmiddels werk ik al bijna 10 jaar in de Mondzorg en sinds kort als praktijkhouder. Ik vind mijn werk heel leuk omdat elke patiënt weer anders is. Wij streven naar een praktijk waar Kwaliteit en Service altijd voorop staat. Hierbij word ik ondersteund door professionals zowel intern als extern. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat al mijn patiënten doelmatig geholpen worden in een sfeer dat vertrouwen en rust uitstraalt.

Emel Celik,
Tandartsassistente

Hierbij wil ik mij graag voorstellen, mijn naam is Emel Celik. Na mijn stage bij Dental Care East en West als Tandartsassistente (niveau 4), 3e leerjaar te Regio College in Zaandam mocht ik blijven werken als een volwaardige gediplomeerde tandartsassistente. Ik hoop u snel te mogen begroeten in de praktijk.

Khaldoon Ismaiel

Khaldoon Ismaiel,
Preventie assistent

Mijn naam is Khaldoon Ismaiel en ik werk sinds kort parttime bij Dental Care East & West. Momenteel ben ik bezig met mijn assessment in ACTA voor mijn BIG-registratie. Als tandarts heb ik in het buitenland veel ervaring opgedaan door de jaren heen. Nu ben ik vooral bezig met baliewerkzaamheden en af en toe assisteer ik de tandarts. Over een jaar ben ik klaar met mijn assessment en kan ik als BIG-geregistreerde tandarts aan het werk.

Fatima Abo Haidar

Fatima Abo Haidar,
Back-office medewerkster i.o. 

Mijn naam is Fatima Abo Haidar en ik volg de opleiding Zorg en Welzijn bij ROC-Amsterdam. Naast mijn stage bij Dental Care East & West werk ik ook bij een restaurant want zorg en eten is mijn passie. Ik heb 2 kleine kinderen die naar school gaan. Ik werk meestal vanuit de back-office en houdt mij bezig met administratieve en facilitaire werkzaamheden.

Yosan Abera,
Tandartsassistente

Ik ben Yosan Abera en sinds kort versterk ik het team van Dental Care East en West als tandartsassistente. Ik vindt het super leuk om mensen te helpen en het is mijn passie ook. Tandartsassistente zijn is mijn droom en wie weet studeer ik straks door naar het HBO voor mondzorgkunde. Ik heb het altijd al heel al leuk gevonden om mensen te helpen en heb daarom de nodige ervaringen opgedaan bij verschillende verzorgingshuizen. Ik hou van reizen en zwemmen en soms kook ik ook.

Nouria Marrabou,
Secretariaat en Receptie

Mijn naam is Nouria Marrabou en ik volg de opleiding stewardess en hiernaast werk ik deeltijd bij Dental Care East en West en als ik nog tijd over heb werk ik soms op de zondagen bij de Hema. Ik ben een leergierig persoon en ik houd van werken en het geeft mij een enorme voldoening wanneer ik iemand heb kunnen helpen in de tandartsenpraktijk. Ik ben heel vriendelijk en altijd met een lach en ik geniet van het werken.


Dhr. Dominggus Leatemia,
Tandtechnicus (Zzp)

Mike heeft al meer dan 30 jaren ervaring met tandprotheses en kan binnen een week nieuwe protheses inmeten en maken. Mike heeft zijn eigen tandtechnisch bedrijf en hij is elke donderdag van 11.00 uur tot en met 13.00 uur bij ons in de praktijk om u te helpen.

Mw. Mina Tamani,
Interieurverzorgster

Mijn naam is Mina en ik werk bij Dental Care East en West als interieurverzorgster. Ik doe mijn best om de praktijk zo schoon mogelijk te houden volgens de geldende richtlijnen. Ik houd van koken en winkelen. Ik ben getrouwd en heb een zoon.