Ons team

Dental Care East & West werkt met teamleden die ieder een eigen functie vervullen. Zo kunnen wij u alle tandheelkundige zorg verlenen. In onze praktijk wordt u, in principe, door een vaste behandelaar geholpen.

Voor specifieke informatie kunt u altijd contact met ons opnemen

Mw. drs. Zainab Ait Omar,
Tandarts

BIG nr. 59921642802

Zainab is een zeer vriendelijke tandarts met een diepgaand begrip van haar vakgebied en een voortdurende toewijding aan professionele excellentie. Met meer dan tien jaar ervaring in de mondzorg als tandarts, heeft Zainab zich bewezen als een deskundige in haar vak. Ze voert haar werk met zorg en precisie uit en streeft altijd naar de hoogste kwaliteitsnormen.

Zainab werkt momenteel alleen op de woensdagen. Bovendien biedt ze lachgassedatie- en volledige narcose behandelingen aan, wat een comfortabele optie kan zijn voor patiënten met angst voor de tandarts. Haar professionele aanpak en toewijding aan de tevredenheid van haar patiënten maken haar een gewaardeerde keuze voor tandheelkundige zorg.

Dhr. drs. Muaz Swaid,
Tandarts voor orthodontie

BIG nr. 19924544602

Muaz is een ervaren tandarts met een speciale interesse in orthodontie, waarbij hij zich het liefst bezighoudt met onzichtbare beugels. Hij heeft uitgebreide expertise opgebouwd door training bij gerenommeerde bedrijven en instituten, wat hem in staat stelt om hoogwaardige orthodontische zorg te bieden. Naast zijn specialisatie in orthodontie voert Muaz ook reguliere tandheelkundige behandelingen uit, zoals wortelkanaalbehandelingen en vullingen. Met meer dan 6 jaar ervaring als tandarts staat Muaz bekend om zijn deskundigheid en toewijding aan de tandheelkundige zorg.

Muaz is een tandarts met een sterke affiniteit voor orthodontie, met name in het gebruik van onzichtbare beugels. Hij heeft uitgebreide ervaring opgedaan door training bij vooraanstaande bedrijven en instituten, wat hem een solide basis heeft gegeven om hoogwaardige orthodontische behandelingen te leveren. Naast zijn specialisatie in orthodontie, voert Muaz ook de standaard tandartsprocedures uit, zoals wortelkanaalbehandelingen en het plaatsen van vullingen, enzovoort. Met meer dan 6 jaar in het vak heeft Muaz een reputatie opgebouwd als een deskundige tandarts met een passie voor tandheelkunde.

Mw. drs. Tülay Aktasli,
Tandarts

BIG nr.: 89912511302

Tandarts Tülay versterkt ons team sinds oktober 2020 en brengt meer dan 10 jaar waardevolle ervaring in haar vakgebied met zich mee, waarbij ze uitblinkt in diverse algemene tandheelkundige behandelingen. Haar toewijding aan hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht voor elke patiënt maken haar een gewaardeerd lid van onze praktijk, waar we streven naar op maat gemaakte tandheelkundige oplossingen en voortdurende educatie om altijd de best mogelijke zorg te bieden.

Mw. drs. Seley Momand,
Tandarts,

BIG nr.: 89933624402 

Hallo allemaal! Mijn naam is Seley en ik ben een trotse afgestudeerde van het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Tandheelkunde is niet alleen mijn vakgebied; het is mijn passie. Een van de hoogtepunten van mijn werk is het behandelen van kinderen.

Wat ik zo fascinerend vind aan tandheelkunde, is het directe effect op het welzijn van mensen. Niets overtreft het gevoel wanneer een patiënt met ongemak mijn behandelkamer binnenstapt en ik in staat ben om die glimlach terug te brengen.

Buiten mijn werk geniet ik van kostbare momenten met familie en vrienden. Afkomstig uit het prachtige Friesland, koester ik mijn liefde voor de natuur door lange wandelingen te maken en te genieten van al het moois dat de buitenwereld te bieden heeft. Of het nu gaat om tandheelkundige kunstwerken in onze praktijk of de kunst van eenvoudige vreugde in de natuur, ik ben vastbesloten om het leven van mensen op verschillende manieren mooier te maken. Laten we samen een glimlach opbouwen, zowel in de behandelkamer als daarbuiten!

Mimi

Umsaad Nafi Hossein (Mimi),
Mondhygiënist,

Mijn naam is Mimi en ik ben een gediplomeerd mondhygiëniste afkomstig uit Spanje. Onlangs ben ik toegetreden tot het gerenommeerde behandelteam van Dental Care East. Momenteel ben ik bezig met het formaliseren van mijn registratie als mondhygiëniste in Nederland. In de tussentijd werk ik als preventieassistente binnen onze praktijk. Met meer dan vier jaar ervaring in diverse tandheelkundige klinieken, zowel in Spanje als in Londen, beschouw ik mezelf als een hooggekwalificeerde professional in mijn vakgebied. Binnen Dental Care East ben ik aangesteld als de vaste preventieassistente . U kunt bij mij terecht voor uitgebreide mondhygiënische zorg en diverse preventieve behandelingen om uw mondgezondheid te waarborgen. Ik spreek ook Spaans, Engels, Italiaans, Basque en Arabisch.

Mw. Anviera Joemman,
Algemeen

Mijn naam is Anviera, getrouwd en gezegend met twee prachtige kinderen. Al meer dan tien jaar ben ik actief in de tandheelkunde. Wat mijn werk zo fascinerend maakt, is de unieke diversiteit van elke patiënt die wij verwelkomen. Ons doel is om een praktijk te vormen waarin kwaliteit en service altijd voorop staan. Gelukkig kan ik daarbij rekenen op de steun van zowel interne als externe professionals. Mijn ultieme streven is ervoor te zorgen dat al mijn patiënten doeltreffend worden geholpen, binnen een omgeving die vertrouwen en sereniteit uitstraalt.

Mw. Douae Hartiti,
Tandartsassistente in opleiding

Mijn naam is Douae en ik ben op dit moment zestien jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam Oost en momenteel zit ik in het vierde leerjaar van het Vwo. Mijn toekomstperspectief omvat het behalen van mijn Vwo-diploma, waarna ik hoogstwaarschijnlijk de studie Tandheelkunde wil gaan volgen. Mijn intrinsieke fascinatie ligt in het gebied van het gebit en het verband tussen het gebit en het menselijk lichaam als geheel.

In mijn vrije tijd besteed ik vaak aangename momenten met vrienden en familie. We genieten van elkaars gezelschap door spelletjes te spelen of boeiende gesprekken te voeren. Deze sociale interacties voegen een waardevolle dimensie toe aan mijn leven, naast mijn academische inzet. Het koesteren van betekenisvolle relaties en het delen van vreugdevolle momenten vormen voor mij belangrijke aspecten van mijn welzijn.

Mw. Mina Tamani,
Interieurverzorgster

Mijn naam is Mina en ik werk bij Dental Care East en West als interieurverzorgster. Ik doe mijn best om de praktijk zo schoon mogelijk te houden volgens de geldende richtlijnen. Ik houd van koken en winkelen. Ik ben getrouwd en heb een zoon.


Dhr. Dominggus Leatemia,
Tandtechnicus (Zzp)

Mike heeft al meer dan 30 jaren ervaring met tandprotheses en kan binnen een week nieuwe protheses inmeten en maken. Mike heeft zijn eigen tandtechnisch bedrijf en hij is elke donderdag van 11.00 uur tot en met 13.00 uur bij ons in de praktijk om u te helpen.

De heer Mohamad Omar,
Tandartsassistent

Maak kennis met de heer Mohamad, een gedreven derdejaars student Tandartsassistent met een passie voor de mondzorg. Zijn werkervaring in diverse tandartspraktijken in Amsterdam heeft zijn technische vaardigheden verfijnd en hem een diepgaand begrip gegeven van de diverse behoeften van patiënten.

Met de wens om verder te studeren voor Mondzorgkunde, brengt heer Mohamad niet alleen kennis en ervaring mee naar Dental Care East en West, maar ook een positieve instelling en toewijding aan uitmuntende patiëntenzorg. Wij kijken ernaar uit om hem te ondersteunen bij het behalen van zijn doelen en hem te verwelkomen als een waardevolle aanwinst voor ons team.