Ons team

Dental Care East & West werkt met teamleden die ieder een eigen functie vervullen. Zo kunnen wij u alle tandheelkundige zorg verlenen. In onze praktijk wordt u, in principe, door een vaste behandelaar geholpen.

Voor specifieke informatie kunt u altijd contact met ons opnemen

Mw. drs. Zainab Ait Omar,
Tandarts

BIG nr. 59921642802

Zainab is een zeer vriendelijke tandarts met een diepgaand begrip van haar vakgebied en een voortdurende toewijding aan professionele excellentie. Met meer dan tien jaar ervaring in de mondzorg als tandarts, heeft Zainab zich bewezen als een deskundige in haar vak. Ze voert haar werk met zorg en precisie uit en streeft altijd naar de hoogste kwaliteitsnormen.

Zainab werkt momenteel alleen op de woensdagen. Bovendien biedt ze lachgassedatie- en volledige narcose behandelingen aan, wat een comfortabele optie kan zijn voor patiënten met angst voor de tandarts. Haar professionele aanpak en toewijding aan de tevredenheid van haar patiënten maken haar een gewaardeerde keuze voor tandheelkundige zorg.

Dhr. drs. Muaz Swaid,
Tandarts voor orthodontie

BIG nr. 19924544602

Muaz is een ervaren tandarts met een speciale interesse in orthodontie, waarbij hij zich het liefst bezighoudt met onzichtbare beugels. Hij heeft uitgebreide expertise opgebouwd door training bij gerenommeerde bedrijven en instituten, wat hem in staat stelt om hoogwaardige orthodontische zorg te bieden. Naast zijn specialisatie in orthodontie voert Muaz ook reguliere tandheelkundige behandelingen uit, zoals wortelkanaalbehandelingen en vullingen. Met meer dan 6 jaar ervaring als tandarts staat Muaz bekend om zijn deskundigheid en toewijding aan de tandheelkundige zorg.

Muaz is een tandarts met een sterke affiniteit voor orthodontie, met name in het gebruik van onzichtbare beugels. Hij heeft uitgebreide ervaring opgedaan door training bij vooraanstaande bedrijven en instituten, wat hem een solide basis heeft gegeven om hoogwaardige orthodontische behandelingen te leveren. Naast zijn specialisatie in orthodontie, voert Muaz ook de standaard tandartsprocedures uit, zoals wortelkanaalbehandelingen en het plaatsen van vullingen, enzovoort. Met meer dan 6 jaar in het vak heeft Muaz een reputatie opgebouwd als een deskundige tandarts met een passie voor tandheelkunde.

Mw. drs. Ava Ali Zadeh Afshar,
Tandarts

BIG nr.: 69933770902

Ik ben met trots afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam, en sindsdien voer ik mijn vak met passie en toewijding uit. Naast de reguliere tandheelkundige behandelingen, zoals vullingen en wortelkanaalbehandelingen, bied ik ook onzichtbare beugels aan, waardoor patiënten een prachtige glimlach kunnen krijgen zonder dat het opvalt. Mijn grote passie ligt in de esthetische tandheelkunde, en ik geniet ervan om elke patiënt te helpen hun mooiste glimlach te bereiken.

Patiënttevredenheid staat bij mij altijd voorop. In de behandelkamer creëer ik een warme en ontspannen sfeer, waarbij ik extra aandacht en geduld heb voor patiënten met angst. Door mijn kennis voortdurend bij te schaven via educatie en cursussen, zorg ik ervoor dat ik altijd de beste tandheelkundige zorg kan bieden. Ik kijk ernaar uit om samen met u te werken aan een gezonde en stralende glimlach!

Mw. drs. Tülay Aktasli,
Tandarts

BIG nr.: 89912511302

Tandarts Tülay versterkt ons team sinds oktober 2020 en brengt meer dan 10 jaar waardevolle ervaring in haar vakgebied met zich mee, waarbij ze uitblinkt in diverse algemene tandheelkundige behandelingen. Haar toewijding aan hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht voor elke patiënt maken haar een gewaardeerd lid van onze praktijk, waar we streven naar op maat gemaakte tandheelkundige oplossingen en voortdurende educatie om altijd de best mogelijke zorg te bieden.

Mw. drs. Ishita Arora,
Tandarts,

BIG nr.: 99928974402

Ishita Arora is een enthousiaste en gepassioneerde tandarts met een diepe toewijding aan haar vakgebied. Patiënten waarderen haar als een vriendelijke en geduldige behandelaar, die uitblinkt in empathie en analytische vaardigheden. Dankzij haar aanvullende opleiding tandheelkunde aan het ACTA heeft ze haar expertise verder kunnen ontwikkelen en verfijnen. Haar voortdurende streven naar persoonlijke en professionele groei maakt haar een waardevolle aanwinst voor ons team.

Met een sterke affiniteit voor restauratieve tandheelkunde, zet Ishita zich in om de glimlach van elke patiënt te verbeteren en te herstellen. Ze blijft altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen binnen de tandheelkunde, zodat ze haar patiënten de best mogelijke zorg kan bieden. Haar inzet en passie zorgen ervoor dat ze altijd streeft naar perfectie in haar werk.

Naast Nederlands spreekt Ishita ook vloeiend Engels, Hindi en Punjabi wat haar in staat stelt om een breed scala aan patiënten effectief te helpen en te communiceren. Haar veelzijdigheid en toewijding maken haar een tandarts waar patiënten op kunnen vertrouwen voor hoogwaardige zorg.

Mimi

Umsaad Nafi Hossein (Mimi),
Mondhygiënist,

Mijn naam is Mimi en ik ben een gediplomeerd mondhygiëniste afkomstig uit Spanje. Onlangs ben ik toegetreden tot het gerenommeerde behandelteam van Dental Care East. Momenteel ben ik bezig met het formaliseren van mijn registratie als mondhygiëniste in Nederland. In de tussentijd werk ik als preventieassistente binnen onze praktijk. Met meer dan vier jaar ervaring in diverse tandheelkundige klinieken, zowel in Spanje als in Londen, beschouw ik mezelf als een hooggekwalificeerde professional in mijn vakgebied. Binnen Dental Care East ben ik aangesteld als de vaste preventieassistente . U kunt bij mij terecht voor uitgebreide mondhygiënische zorg en diverse preventieve behandelingen om uw mondgezondheid te waarborgen. Ik spreek ook Spaans, Engels, Italiaans, Basque en Arabisch.

Mw. Anviera Joemman,
Algemeen

Mijn naam is Anviera, getrouwd en gezegend met twee prachtige kinderen. Al meer dan tien jaar ben ik actief in de tandheelkunde. Wat mijn werk zo fascinerend maakt, is de unieke diversiteit van elke patiënt die wij verwelkomen. Ons doel is om een praktijk te vormen waarin kwaliteit en service altijd voorop staan. Gelukkig kan ik daarbij rekenen op de steun van zowel interne als externe professionals. Mijn ultieme streven is ervoor te zorgen dat al mijn patiënten doeltreffend worden geholpen, binnen een omgeving die vertrouwen en sereniteit uitstraalt.

Mw. Yana Shcherbak,
Tandartsassistent i.o.

Hallo, mijn naam is Yana Viktorovna Shcherbak. Ik ben een hooggekwalificeerde medisch specialist met een rijke en veelzijdige ervaring als chirurg in Oekraïne, waar ik van 2009 tot 2022 met toewijding en passie heb gewerkt. Gedurende deze jaren heb ik een diepgaande kennis en expertise opgebouwd in algemene chirurgie, en ik heb vele patiënten met succes behandeld en geholpen hun gezondheid te herstellen.

Door recente veranderingen in mijn leven heb ik besloten om mijn horizon te verbreden en mijn vaardigheden en ervaring in te zetten binnen het dynamische en innovatieve team van Dental Care East en West in Amsterdam. Ik zie deze stap als een unieke kans om mijn uitgebreide medische kennis toe te passen in een nieuwe context en een waardevolle bijdrage te leveren aan de tandheelkundige zorg die wij onze patiënten bieden.

Hoewel mijn oorspronkelijke specialisatie ligt in de algemene chirurgie, werk ik hard aan het verbeteren van mijn vaardigheden en kennis in de tandheelkunde. Ik volg voortdurend trainingen en blijf mezelf ontwikkelen om de best mogelijke zorg te kunnen bieden. Mijn doel is om de gezondheid en het welzijn van onze patiënten te bevorderen door hen te voorzien van deskundige en persoonlijke zorg.

Naast mijn professionele achtergrond, breng ik een rijke culturele en linguïstische diversiteit mee. Ik spreek vloeiend Russisch en Oekraïens, en ik heb een basiskennis van het Engels en Nederlands. Dit stelt me in staat om met een breed scala aan patiënten te communiceren en hen op een comfortabele en vertrouwde manier te helpen.

Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten en samen te werken aan uw gezondheid en welzijn bij Dental Care East en West.


Dhr. Dominggus Leatemia,
Tandtechnicus (Zzp)

Mike heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het vervaardigen en aanpassen van tandprotheses. Door zijn jarenlange expertise is hij in staat om binnen een week nauwkeurig nieuwe protheses in te meten en te maken, waardoor patiënten snel geholpen kunnen worden met een perfect passende prothese.

Met een eigen tandtechnisch bedrijf heeft Mike een solide reputatie opgebouwd in de tandheelkundige sector. Zijn vakmanschap en aandacht voor detail worden hoog gewaardeerd door zowel zijn klanten als collega’s. Zijn passie voor het vak en toewijding aan klanttevredenheid zorgen ervoor dat hij altijd streeft naar het leveren van de hoogste kwaliteit.

Elke donderdag is Mike beschikbaar in onze praktijk van 11.00 uur tot 13.00 uur. Gedurende deze tijd staat hij klaar om u te helpen met al uw vragen en behoeften met betrekking tot tandprotheses. Of u nu een nieuwe prothese nodig heeft of aanpassingen wilt laten doen aan een bestaande, Mike zorgt ervoor dat u de best mogelijke zorg en aandacht krijgt. Kom gerust langs voor een consult en ervaar zelf de professionaliteit en expertise van Mike.

Mw. Mina Tamani,
Interieurverzorgster

Mijn naam is Mina en ik werk bij Dental Care East en West als interieurverzorgster. In deze rol draag ik de verantwoordelijkheid voor het schoon en hygiënisch houden van de praktijkruimtes. Dit doe ik met toewijding en nauwkeurigheid, waarbij ik de geldende hygiënerichtlijnen strikt volg. Een schone omgeving is essentieel voor de gezondheid en veiligheid van zowel de patiënten als het personeel, en ik zet me er volledig voor in om dit te waarborgen.

Naast mijn werk heb ik een passie voor koken. Ik geniet ervan om nieuwe recepten uit te proberen en heerlijke gerechten te bereiden voor mijn familie en vrienden. Koken geeft me de mogelijkheid om mijn creativiteit te uiten en anderen te verwennen met smakelijke maaltijden.

Winkelen is een andere bezigheid waar ik veel plezier aan beleef. Of het nu gaat om het vinden van de beste aanbiedingen, het ontdekken van nieuwe mode, of het kopen van ingrediënten voor mijn culinaire experimenten, ik geniet van de hele ervaring.

Ik ben getrouwd met een geweldige partner en samen hebben we een zoon. Mijn gezin is mijn grootste bron van geluk en inspiratie, en ik besteed graag mijn vrije tijd aan hen. Het evenwicht tussen mijn werk en mijn persoonlijke leven geeft me veel voldoening en zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier en energie tegemoet treed.